ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ GENEL BAŞKANI BEDRİ YALÇIN'A, DÜNYA GENÇLİK KONSEYİ'NDEN "ONUR ÖDÜLÜ"

SEÇKİNHABERTV- Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, 2024 yılı en başarılı genç ödül tören katılarak, gençlere yönelik duygusal ve motive edici bir konuşma gerçekleştirdi.


Dünya Gençlik Konseyi'nin 5. Gençliğe Katkı ve Girişimcilik Kültür Sanat Ödülleri töreninde gençleri selamlayan Yalçın, aynı zamanda Dünya Gençlik Konseyi tarafından 2024 yılı Onur Ödülüne layık görüldü.

“ATATÜRK'ÜN EMANETİ, GENÇLİK”

Konuşmasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vatanına olan bağlılığını ve gençliğe olan güvenini vurgulayan Yalçın, “İsmi gibi dünyanın gençliğinin temelleri, işte o Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet ettiği bu yurdun evlatları, elbette ki dünyada bir numara olacaktır. Bundan hiç kimsenin bir endişesi olmasın” dedi.

“GENÇLERİMİZİN ARKASINDA OLACAĞIZ”

Yalçın, törene katılan gençlere, “Elbet ki biz bu kardeşlerimiz, bu evlatlarımızla her yerde birlikte olmaktan mutluluk ve gurur duyacağız. Her zaman evlatlarımızın arkasında olacağız" mesajını verdi. Gençlerin potansiyelini ön plana çıkararak, onların desteklenmesi ve teşvik edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

“HEPİNİZİ ANKARA'YA DAVET EDİYORUM”

Törenin sonunda, Yalçın, gençleri Ankara’ya davet ederek, “Hepinizi Ankara'ya Anadolu Birliği Partisi'ne davet ediyorum. Sizlerle birlikte yol yürümek bize güç verecektir” şeklinde konuştu. Gençlerin desteğiyle ülkenin geleceğe daha umutla bakabileceğine inandığını belirtti.

" TEŞEKKÜRLER "

Yalçın, kendisini bu ödüle layık gören Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep’e ve yönetimine teşekkür ederek, gençlikle birlikte yola devam etmenin önemine vurgu yaptı.

Gençlerin ödüllendirildiği etkinlik, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Genel Başkan Yalçın’ın konuşması, gençlerin motivasyonunu artırırken, onur ödülü alması ise etkinliğe ayrı bir anlam kattı.