Aytaç Battal’dan Adalet Mesajı: “Ülkemizde Savcılar Bile Adalet Arıyor”



SEÇKİNHABERTV- Adil Türkiye Partisi (ATP) Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Medya Organizasyon Politikaları Başkanı Aytaç Battal, dün Avcılar Hospital'da yaşanan olay hakkında bir açıklama yaptı. Battal, olayın savcının adalet arayışında dahi ne denli zorluklarla karşılaştığını gözler önüne serdiğini vurgulayarak, ülkemizin mevcut durumunun vahametini belirtti.

Battal, açıklamasında şunları söyledi:
"Bir savcının adalet arayışı sırasında karşılaştığı bürokratik baskılara ve görevini tehlikeye atma pahasına gösterdiği kararlı duruşa tanık olduk. Bu, ülkemizin içinde bulunduğu adalet sisteminin ne kadar zorlayıcı ve baskıcı olduğunu ortaya koyuyor. Savcımızı, gerek araştırmaları gerekse dik duruşuyla tebrik ediyoruz."

Aytaç Battal, ayrıca ülkenin içinde bulunduğu zor duruma dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
"Bizler, çocuklarımızı devlete emanet etmemiz gerekirken neredeyse devletten korumak zorunda kalıyoruz. Bu, halkın devlete olan güvenini ciddi ölçüde sarsan bir durumdur. Adil bir Türkiye için mücadelemizi sürdürecek ve bu tür adaletsizliklerle sonuna kadar savaşacağız."

ATP olarak, adalet ve hukuk sisteminin bağımsızlığı için çalışmalarına devam edeceklerini belirten Aytaç Battal, herkesi adil bir gelecek için birlikte hareket etmeye davet etti.