BAŞKAN KARASU: AKP VE KÜÇÜK ORTAKLARINDAN KURTULMALIYIZ!



SEÇKİNHABERTV-İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, düzenlediği basın toplantısında ülkenin güncel siyasi ve demografik sorunlarına dikkat çekti. AKP'nin bir "proje partisi" olduğunu belirten Karasu, partinin ülkeye ihanet ettiğini ve mevcut politikaların Türkiye'nin geleceğini tehdit ettiğini vurguladı.

Karasu, konuşmasında Suriyelilerin üreme oranının %5 olduğunu ve bu oranın Türkiye'nin geleceği için tehlike arz ettiğini ifade ederek: "Çok yakında sokaklarda her üç kişiden biri mülteci olacak. Bu durum, ülkemizin demografik yapısını ciddi şekilde değiştirecek ve toplumsal huzuru bozacaktır. AKP'nin ve menfaatçi küçük ortaklarının izlediği bu politika, ülkemizin geleceğini tehlikeye atmaktadır" dedi.

Volkan Karasu, Türkiye'nin bu tehlikeli gidişatını durdurmak için bir an önce AKP ve küçük ortaklarından kurtulması gerektiğini belirterek: "Biz İYİ Parti olarak, ülkemizin geleceği için mücadele ediyoruz. Türkiye'nin refahı, huzuru ve güvenliği için AKP'nin ve ona destek veren küçük ortaklarının politikalarına dur demeliyiz. Halkımızın desteğiyle bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Gerekli çağrılarda bulunuyorum. Gelecek nesillerimize yaşanabilir bir Türkiye bırakmak için, halkımızın desteği ve ortak çabasıyla bu mücadeleyi kazanacağız" dedi.