Başkan Kayabaşı: "İlk Standımızı Açtık, Geçim ya da Seçim İçin Halkımızla Bir Aradayız"



SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, Başakşehir’de ilk standı Bahçeşehir Pazartürk'te açarak vatandaşlarla bir araya geldi. Stand çalışmasında CHP’nin ekonomik politikalara yönelik eleştirilerini ve gelecek hedeflerini halkla paylaştıklarını belirten Kayabaşı, halkın yoğun ilgisinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

BAŞAKŞEHİR'DE İLK STANDIMIZ: HALKIMIZIN TALEPLERİNİ DİNLEDİK, GÖRÜŞLERİMİZİ PAYLAŞTIK

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, Bahçeşehir Pazartürk'te açılan standın, halkla bir araya gelmek ve partinin politikalarını anlatmak açısından önemli bir adım olduğunu belirtti. "İktidarın yönetemediği ekonomi politikalarını ve pazardaki hayat pahalılığını vatandaşlarımıza anlattık. Halkımızın yaşadığı sıkıntıları yakından dinledik ve çözüm önerilerimizi paylaştık. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in ve İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik'in selamlarını iletip ilk seçimde bu iktidarın gideceğini ve bir an önce ya geçim ya da seçimin olması gerektiğini söyledik" dedi.

Başkan Kayabaşı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul projelerini ve sosyal belediyecilik anlayışını da vatandaşlara anlattıklarını ifade etti. "İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu, kamu kaynaklarını bir avuç insana değil tüm İstanbullu komşularımızın hizmetine harcamaktadır. Ancak iktidar, bu hizmetleri engellemek için 'ahmak davası' gibi akıl dışı yöntemlerle beyhude girişimlerde bulunuyor. Biz ise halkımızla birlikte dayanışma içinde, İmamoğlu'nun projelerini hayata geçirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

HALKIMIZI BABA OCAĞINA DAVET ETTİK

Stand çalışması sırasında vatandaşlarla ilçeyle, parti politikalarıyla ve ülke gündemiyle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Kayabaşı, "Başakşehir ilçemiz ve ülkemizle ilgili birbirinden değerli görüş ve önerileri dinledik. Ayrıca standımızı ziyaret eden ziyaretçilerimizi, iktidara yürüyüşümüzde baba ocağımıza, yani partimize davet ettik. Bizler için halkımızla bir arada olmak, onların taleplerini dinlemek ve birlikte yürümek çok önemli" dedi.

EMEK VERENLERE TEŞEKKÜR

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, stand çalışmasında emeği geçen tüm parti üyelerine teşekkür etti. "Stand çalışmamıza katkı sunan yöneticilerimize, meclis üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle birimi yöneticilerimize teşekkür ederim. Hep birlikte çalışarak, Başakşehir'i ve ülkemizi daha iyi bir geleceğe taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Kayabaşı, CHP olarak halkın sorunlarını yerinde dinlemeye ve bu sorunlara çözüm üretmek için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Geçim derdinde olan vatandaşlarımızın yanındayız. Onların sesi olmaya, çözüm üretmeye kararlıyız. İktidara yürüyüşümüzü halkımızla birlikte, dayanışma içerisinde sürdüreceğiz" dedi.