Başkan Öztürk Kaylan’dan Basın Mensuplarıyla Dayanışma ve Kaynaşma Toplantısı

SEÇKİNHABERTV- CHP Iğdır İl Başkanı Öztürk Kaylan, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek düzenlediği "Basınla Kaynaşma ve Dayanışma Toplantısı"nda Iğdır’ın gündemi ve geleceği üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu. Basın emekçilerinin kamuoyunu aydınlatma konusundaki kritik rolüne dikkat çeken Kaylan, bu buluşmanın karşılıklı işbirliği ve güven ortamını pekiştirdiğini belirtti.

"Iğdır’ın Geleceği İçin Birlikte Çalışacağız"

Kaylan, toplantının amacını şu sözlerle dile getirdi: “Iğdır’da çözülmesi gereken birçok sorunumuz var, ancak her sorunun bir çözüm yolu olduğuna inanıyoruz. Burada en büyük gücümüz, siz değerli basın mensuplarının bu sorunları doğru bir şekilde kamuoyuna aktarmasıdır. CHP olarak halkımızın ihtiyaçlarını karşılayacak projeleri hayata geçirmeye kararlıyız. Iğdır’ın geleceği için el ele, daha aydınlık bir yarın inşa edeceğiz.”

"Basının Doğru Bilgiyi Yayma Gücü"

Toplantıda basının halkı doğru bilgilendirme sorumluluğuna dikkat çeken Kaylan, basın mensuplarından objektif ve doğru haberlerle toplumu aydınlatmalarını beklediklerini ifade etti. Kaylan, “Sizlerle bu süreçte karşılıklı güven ve saygı çerçevesinde çalışmayı sürdüreceğiz. Basın, demokrasinin en önemli temel taşlarından biridir ve sizin çalışmalarınız, toplumun bilinçlenmesine büyük katkı sunmaktadır.” dedi.

"Halkın Gücüne İnanan Bir Parti"

CHP’nin adalet, eşitlik ve demokrasi savunucusu bir parti olduğunu vurgulayan Öztürk Kaylan, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sizlerin desteğiyle, halkın sesi daha gür çıkacak ve hep birlikte daha güçlü bir Iğdır ve Türkiye inşa edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Toplantı, basın mensuplarıyla karşılıklı fikir alışverişi yapılarak son bulurken, Kaylan bu buluşmanın Iğdır’ın geleceği için daha güçlü işbirliklerinin temelini atacağına inandığını belirtti.