Beşiktaş, Türkiye Kupası’nın da sahibi oldu

 

59. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 yenen Süper Lig şampiyonu Beşiktaş kupanın da sahibi oldu.

İZMİR (İGFA) - Beşiktaş, üç gün önce Süper Lig şampiyonluğu ilan ettiği İzmir'de çifte kupa sevinci yaşadı. Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 yenerek, kupayı 10. kez müzesine götürdü.

ŞAMPİYON FUTBOLCULARDAN İLK AÇIKLAMALAR

Valentin Rosier: “Gerçekten inanılmaz bir mutluluk. Büyük emekler verdik ve karşılığını çifte kupayla aldık. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bize her zaman destek olan taraftarlarımızı çok seviyor, şampiyonluklarımızı onlara armağan ediyorum.”

Vincent Aboubakar: “Birçok sıkıntı yaşadğımız bir sezonu çifte kupayla tamamlamak muazzam bir başarı. Şahsım, arkadaşlarım ve taraftarlarımız adına çok mutluyum.”

Gökhan Töre: “Arkadaşlarımı kutluyorum. Hepimiz büyük fedakarlıklar yaptık. İnanılmaz bir birlik vardı. Birbirimize kenetlendik ve şampiyonluklara inandık. Şampiyonluk ruhunu artırarak sezon sonuna taşıdık. Çifte kupayla İstanbul’a dönüyoruz. Şampiyonluklarımızı taraftarlarımıza armağan ediyorum. Sergen Yalçın çok büyük bir hoca.”

Josef de Souza: “Bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. İlk yarı skoru aldık, ikinci yarıda skoru koruduk. Herkesi tebrik ediyorum. Bu noktaya gelmek için çok çalıştım. Allah’ın da yardımıyla bu noktadayım. Bu başarıları yakalamak için çok çalıştım. Umarım bu başarıyı devam ettirip taraftarlarımızı daha da mutlu edebiliriz.”

Rachid Ghezzal: “Çok mutluyum. Harika bir sezon geçirdik. Geldiğimden beri güzel bir ailede olduğumu hissettim. Tüm takıma teşekkür ediyorum. Umarım bu böyle devam eder. Burada mutluyum. Bu hikayenin devam etmesini istiyorum. Şu an sadece yaşadığımız andan keyif almalıyız. Taraftarlarımız bizi çok iyi destekledi. Şampiyonlukları taraftarlarımıza armağan ediyorum.”

ERDOĞAN'DAN TEBRİK PAYLAŞIMI

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılaşma sonrasında sosyal medya hesabından Beşiktaş'ı tebrik etti. Erdoğan paylaşımında, "2021 Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyon olan Beşiktaş futbol takımını ve tüm Beşiktaş camiasını gönülden tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1394749531875680256