Bilecik’te sürücülere uyarı! O kavşak kapatıldı

SEÇKİNHABERTV- İstanbul Antalya D-650 karayolunun Pazaryeri Kavşağı yakınlarında Karayolları 14 Bölge Müdürlüğünce yol yapım ve bakım çalışmaları yapılacağından Pazaryeri kavşağı trafiğe kapatıldı.

 

Bilecik ve Bozüyük ilçelerinden Pazaryeri ilçesine seyahat edecek sürücülere alternatif yol olarak Karaköy kavşağını ve Karaköy köprülü kavşağını kullanmaları konusunda hatırlatma yapılırken Pazaryeri Kaymakamlığından “17.07.2024 günü Bursa Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Pazaryeri Kaymakamlığı tarafından D-650 karayolu Tünel Restoran - Pazaryeri girişi 100 m ilerisine kadar yol yapım çalışması yapılacağından vatandaşlarımızın can ve mal kaybı yaşamaması için Pazaryeri ilçesine giriş ve çıkışların Karaköy köyünden verileceğini bilgilerinize rica olunur” denildi.

Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman yol yapım ve bakımı yapılacak Pazaryeri Kavşağında incelemelerde bulunurken yetkililerden yapılacak çalışma hakkında bilgiler aldı. Kaymakam Kahraman’a ilçe Jandarma Komutanı Recep Kuş eşlik etti.

Öte yandan Pazaryeri Belediyesinden de devam eden yol çalışması hakkında vatandaşlara uyarılar gelirken trafik güzergâhında değişiklik yapıldığını belirten Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “İlçemizden Bilecik istikametine giden karayolunda asfalt yenileme çalışması yapıldığından, ilçemize girişler ve çıkışlar Karaköy içinden geçen alternatif yoldan yapılacaktır. Işıkların olduğu geçiş yeri trafiğe kapatılmıştır” ifadelerini kullandı.