Bülbül’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla çarpıcı bir mesaj yayımladı. Bülbül, bu kutlu günün coşkusunu paylaşırken, AKP iktidarının ülkemizin kazanımlarını yok etmeye çalıştığını ve Türkiye’nin Ortadoğu’ya dönüştürülmek istendiğini vurguladı.

Milletvekili Bülbül’ün mesajı şöyle:

“30 Ağustos, tüm dünyaya mal olmuş 102 yıllık bağımsızlık destanımızdır. Bu tarih, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin zaferle sonuçlandığı, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin taçlandığı şanlı gündür. Türk Ordusunun, emperyalist güçlere ve onların maşalarına son ve kesin darbeyi indirdiği bu Büyük Zafer’in 102. yıl dönümünü, dünyanın dört bir yanındaki yurttaşlarımız ve Aydınlı kardeşlerimizle birlikte büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz.”

Bülbül, milletimizin bağımsızlık iradesine vurgu yaparak, "Tarihten silinmek istenen Türk Milleti, hiçbir gücün boyunduruğu altına girmeyeceğini, bağımsızlığından ve özgürlüğünden taviz vermeyeceğini herkese göstermiştir. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu toprakları, canı pahasına koruma iradesine her zaman sahip bir milletiz. Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız," dedi.

AKP İktidarına Sert Eleştiriler

Mesajında AKP iktidarına sert eleştiriler yönelten Bülbül, şu ifadelere yer verdi: "Bizler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı mirasa sahip çıkarken, milli değerlerden uzaklaşan AKP iktidarı ise bu cennet vatanı kaçak göçmen ve sığınmacı deposu haline getirmektedir. Ülkemizi; yanlış ekonomik politikalarla halkı yoksullaştıran, sınırlarımızı kevgire çeviren, uluslararası saygınlığımıza gölge düşüren, Atatürk’ün emanetini korumayan saray iktidarının insafına terk etmeyeceğiz!"

Son olarak, Milletvekili Bülbül, zaferin mimarlarına duyduğu minneti ifade ederek, "30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi minnetle, rahmetle anıyorum," dedi.