Bülent Şakrak'ın oğlu Ali Fenerbahçe takımı ile sahaya indi "İstiklal marşı ve oğlum Ali"

SEÇKİNHABERTV- Kendisi gibi oyuncu olan Ceyda Düvenci ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran Bülent Şakrak oğulları Okan Ali'nin Fenerbahçe takımı ile sahaya çıktığı anları paylaştı. Oğlunun Fenerbahçe- Bodrum Fk Spor ile yaptığı maçta seremoni de yer alan oğlunu Fenerbahçe'li İrfan Can Kahveci ile duran pozunu paylaşarak " İstiklal marşı ve oğlum Ali " notunu düştü. 

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü oyuncu Bülent Şakrak'ın oğlu Ali Fenerbahçe takımı ile seremonisinde yer alarak sahaya çıktı. Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Şakrak kendisi gibi oyuncu olan Ceyda Düvenci ile olan evliliğinden olan oğlunu paylaştı. Fenerbahçe- Bodrum FK ile yaptığı maçta seremoni de yer alan oğlunu Fenerbahçe'li İrfan Can Kahveci ile duran pozunu paylaşarak " İstiklal marşı ve oğlum Ali " notunu düştüğü karesi büyük ilgi gördü. 

8 yıl evli kalmıştılar

Evlilikleri boyunca en özel anlarını dahi takipçileriyle paylaşan Şakrak ve Düvenci sürpriz bir kararla boşanmıştı. Boşanma ardından uzun süre sessiz kalan ikili sonra ihanet iddiaları ile magazin gündemini meşgul etmiştiler.

(Haber: Mustafa Barış DURAK)