BÜYÜK EKONOMİK SORUNLARA ÇÖZÜM ARAYIŞI

SEÇKİNHABERTV- Cavidan Demirağ, Türkiye'nin ekonomik sorunlarına dikkat çekerek, “Hükümetin izlediği politikalar sonucu artan enflasyon ve ekonomik belirsizlikler, halkımızın yaşam standartlarını olumsuz etkiliyor. Ekonomik büyüme için yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler üretmeliyiz. CHP olarak, sosyal adalet ve eşitlik temelinde bir ekonomik yapı inşa etmek için çalışıyoruz,” dedi.

Demirağ, “Partimiz, gençlerin işsizlikle mücadele etmesi ve istihdam olanaklarının artırılması konusunda da aktif rol alacaktır. Gençlerimizin geleceği bizim için son derece önemli. Eğitim ve iş gücü politikalarımızı bu doğrultuda şekillendireceğiz” ifadelerini kullandı.


İNŞAAT SEKTÖRÜNE YENİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR YAKLAŞIM

İnşaat mühendisi olarak sektördeki mevcut sorunlara da değinen Demirağ, “Ülkemizin altyapı çalışmaları ve konut projeleri sürdürülebilirlik ilkeleriyle hayata geçirilmelidir. Çağdaş, çevre dostu ve güvenli yapıların inşa edilmesi gerekmektedir. Bu bağlamda, partimizin misyonu, hem inşaat sektörünü hem de kentleşme politikalarını ileri taşımaktır” dedi.

SOSYAL GÜVENLİK VE YARDIMLAŞMA VURGUSU

Demirağ, sosyal güvenlik sisteminin güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Halkımızın sosyal güvenceleri artırılmalı ve ihtiyaç duyan herkesin yanında olmalıyız. Toplumda dayanışma ruhunu canlandırmak ve sosyal yardımları etkin bir şekilde yönetmek için CHP olarak üzerimize düşeni yapacağız” ifadelerine yer verdi.

Son olarak Cavidan Demirağ, “Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, demokratik değerleri, sosyal adaleti ve insan haklarını savunan bir yaklaşım benimsemekteyiz. Tüm vatandaşlarımızı siyasi, sosyal ve ekonomik haklarını savunmak için CHP çatısı altında birleşmeye davet ediyorum” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.