CAVİDAN DEMİRAĞ’DAN GAZETECİLERİ KUTLAYAN ANLAMLI MESAJ

SEÇKİNHABERTV-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi ve İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Demirağ, gazetecilerin toplumun aydınlatılmasındaki kritik rolüne dikkat çekti.

GERÇEĞİN PEŞİNDEKİ KAHRAMANLAR
Demirağ, mesajında "Gazetecilik, gerçeklerin peşinde koşan, adaletin ve dürüstlüğün savunucusu olan kahramanlardır. Gazeteciler, halkın doğru bilgilere ulaşmasını sağlayarak, demokratik toplumun en önemli unsurlarından birini temsil etmektedir." ifadesini kullandı.

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNÜN ÖNEMİ
Basın özgürlüğünün, bir toplumun gelişimi ve demokratik yapısının güçlenmesi için vazgeçilmez bir unsur olduğunu vurgulayan Demirağ, "Basın özgürlüğü, bireylerin özgürlüğü ile doğrudan ilişkilidir. Gazetecilerin bağımsız bir şekilde çalışabilmesi, toplumun her kesimi için büyük bir kıymet arz etmektedir." değerlendirmesinde bulundu.

GAZETECİLERİ TEBRİK ETTİ
Demirağ, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle tüm gazetecilere teşekkür ederek, "Bu anlamlı günde, emek veren, cesurca haber yapan tüm gazetecilerin gününü kutluyor; çalışmalarında başarılar diliyorum. Onların özverisi, halkın sesi olma yolunda büyük bir önem taşımaktadır." dedi.