CHP Altındağ İlçe Gençlik Kolları: "Gençlik Ateşini Beraber Yaktık"



SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altındağ İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Tutuşuk, CHP Yenimahalle Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Gençlik Buluşması" etkinliğine katıldıklarını ve etkinlikte gençlik ateşini birlikte yaktıklarını belirtti. Başkan Tutuşuk, etkinlikte gençlerin bir araya gelerek dayanışma sergilemesinin önemine vurgu yaparak, misafirperverliklerinden dolayı CHP Yenimahalle Gençlik Kolları Başkanı Gamze Buse Şahin ve yönetimine teşekkür etti.

"Atatürk Gençliği Olarak Görevimizin Bilincindeyiz"

Başkan Ali Tutuşuk, gençlik kolları olarak üzerlerine düşen görevin bilincinde olduklarını ifade ederek, "CHP Altındağ İlçe Gençlik Kolları olarak, hem Altındağ ilçemizde hem de Ankara genelinde büyük bir heyecanla ve kararlılıkla kolektif çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Bizler, Atatürk gençliği olarak cumhuriyetimizin değerlerini korumak ve aydınlık bir geleceğe katkı sunmak için üzerimize düşen her türlü görevi yerine getireceğiz" dedi.

"Gençliğin Dayanışması Gücümüzü Büyütüyor"

Başkan Tutuşuk, gençlik kollarının bir araya gelmesinin önemine dikkat çekerek, "Gençlik Buluşması etkinliği, geleceğe umutla bakmamıza vesile oldu. Gençlik olarak birbirimize destek olmanın ve dayanışmanın gücünü bir kez daha hissettik. Birlikte olduğumuz sürece daha güçlü ve etkili olacağımızı biliyoruz. Bu buluşmalar sadece moral kaynağı olmakla kalmıyor, aynı zamanda geleceğin mimarları olarak biz gençlerin vizyonunu da genişletiyor" şeklinde konuştu.

"Cumhuriyetimizin Aydınlık Yarınları İçin Mücadele Ediyoruz"

CHP Altındağ İlçe Gençlik Kolları olarak, tüm gençlerle birlikte Cumhuriyetin aydınlık yarınları için mücadele etmeye devam edeceklerini belirten Tutuşuk, "Cumhuriyetimizin değerlerini korumak ve halkımızın çıkarları için mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğiz. Gençliğin sesi ve enerjisiyle, aydınlık bir Türkiye için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi. Başkan Tutuşuk, gençlerin Cumhuriyet Halk Partisi etrafında birleşerek ortak bir hedef doğrultusunda yürümelerinin, ülkenin geleceği için umut verici olduğunu belirtti.

Altındağ ve Yenimahalle gençlik kolları olarak ortak çalışmalarla daha büyük bir sinerji yaratmayı amaçladıklarını söyleyen Tutuşuk, dayanışma ruhunun gençler arasındaki bağları güçlendirdiğini ve bu birlikteliğin CHP'nin gelecekteki başarısının anahtarı olduğunu vurguladı.