CHP BAŞAKŞEHİR İLÇE BAŞKANI KAYABAŞI: YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ


SeçkinHaberTv- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, parti örgütü olarak seçimlere hazır olduklarını ifade ederek, “Başakşehir’in bütün sıkıntılarını ve sorunlarını biliyoruz. Adayımızla birlikte sahaya çıkıp seçimi mutlaka kazanacağız” dedi.
CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, 31 Mart yerel seçimlerinde Başakşehir’de şuana kadar belediye başkanlığı için 3 kişinin aday adaylığı başvurusu yaptığını söyledi. 45 kişinin meclis üyeliği aday adaylığı başvurusu yaptığını ifade eden Kayabaşı başvuruların oldukça yoğun olduğunu belirtti.
ÇALIŞMALARIMIZ SAHADA OLACAK
Başakşehir’de yerel seçimlerde oldukça iddialı olduklarını aktaran Kayabaşı, “Örgüt olarak seçimlere hazırız. Çalışmalarımızı tamamladık. Adayımız belli olduktan sonra ilk iş sahaya çıkıp her yeri gezeceğiz. Çalışmalarımız sahada olacak. Bizim ilçede siteler yoğunlukta grup toplantıların etkili olacağını düşünüyoruz. Esnaflarımız etkili olacağımız alanlar var. Şuan Başakşehir’de yıpranmış bir belediye var. Üç dönemdir yönetiyorlar, dördüncü döneme talipler. Bütün eksiklikleri, fırsatları biz biliyoruz hangi mecrada ne anlatacağımızı hazırladık.” diye konuştu.
BAŞAKŞEHİR DOĞRU YÖNETİLMİYOR
Başakşehir Belediyesinin yeni bir belediye olmasına rağmen doğru yönetilmediğini ifade eden Kayabaşı, “Doğru bir şekilde yönetilmeyen sürekli oy kaybeden bir belediyedir. Başakşehir sosyal medyada AKP’nin kalesi olarak gösterilmeye çalışılıyor. Fakat öyle bir kale yok. Şuanda kafa kafaya giden oy oranlarımız var. Şuanda geçmişte yapmış olduğumuz seçimlerde fark her geçen gün kapanıyor. Kapanmasının nedenlerinden biri şuanda Başakşehir Belediyesi’nin büyük bir bütçe almasına rağmen toplamış olduğu vergileri sahaya yansıtamıyor. Başakşehir’in 10 mahallesine de gittiğiniz kendine göre dertleri var. Sıkıntıları var. Başakşehir sürekli belediye başkanı değiştiriyor ama zihniyeti değiştiremiyor bu yüzden de oy kaybediyor. Nüfusu değişen bir Başakşehir var o yüzden bizim burada kazanma ihtimalimizin oldukça yüksek olduğunu düşünüyorum” dedi.