CHP ÇANAKKALE İL BAŞKANI LEVENT GÜRBÜZ: "BELEDİYECİLİKTE İSTİKRAR VE BAŞARIYI SÜRDÜRÜYORUZ"


SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale İl Başkanı Av. Levent Gürbüz, Çanakkale’deki belediye hizmetlerinin mevcut durumu ve devam eden projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Çanakkale’nin 14 belediyesiyle yürütülen başarılı çalışmalara vurgu yapan Gürbüz, “Belediyecilikte tecrübeli ve istikrarlı bir yol izliyoruz,” dedi.

ULAŞIMDA ÖNEMLİ ADIMLAR

Gürbüz, Çanakkale’de ulaşım sorunlarının yeni otobüs alımlarıyla büyük ölçüde çözüldüğünü belirtti. "Beş yeni otobüsümüz hizmete girdi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden de bir körüklü otobüs desteği aldık. Ulaşımda eksikleri tamamlamak için önemli adımlar attık," ifadelerini kullandı.

YENİ PARK VE YEŞİL ALAN PROJELERİ

Gürbüz, kentte planlanan 75 bin metrekarelik park projesinin yakında hayata geçirileceğini belirtti. "Projemizin hazırlıkları tamamlandı, inşaatına en kısa sürede başlayacağız. Çanakkale halkına daha fazla yeşil alan sunmayı amaçlıyoruz," dedi.

MUHTARLARLA İŞ BİRLİĞİ VE KÖYLERE HİZMET

Çanakkale’de muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini belirten Gürbüz, "İl Özel İdaresi’nin bütçesini en verimli şekilde kullanarak köylere daha fazla hizmet ulaştıracağız. Muhtarlarımızla yaptığımız toplantılar son derece verimli geçti ve ihtiyaçları belirledik," dedi.