CHP FİNİKE İLÇE BAŞKANI UYGAR ÇARBAN'DAN ANKARA SALDIRISINA TEPKİ

SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi Finike İlçe Başkanı Uygar Çarban, Ankara Kahramankazan'daki TUSAŞ tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını kınayan bir açıklama yaptı.

Uygar Çarban, saldırının toplumsal huzura ve barışa yönelik bir tehdit olduğunu belirterek, böyle alçakça eylemlerin toplumun birliğini bozamayacağını ifade etti.

"TERÖRE KARŞI OMUZ OMUZA"

Uygar Çarban, açıklamasında, toplumun tüm kesimlerinden teröre karşı güçlü bir duruş beklediklerini vurguladı. "Bizler, Finike halkı olarak teröre karşı omuz omuza duracağız. Bu tür menfur saldırılar, toplumsal dayanışmamızı daha da güçlendirecek" dedi.

"BARIŞ VE KARDEŞLİK MESAJI"

Barış ve kardeşliğin önemine dikkat çeken Çarban, "Her türlü farklılığımıza rağmen birlikte yaşamayı ve barışı savunacağız. Kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendireceğiz. Şiddete ve teröre karşı en güzel yanıt, birbirimize kenetlenmektir" ifadelerinde bulundu.

"GELECEĞE UMUTLA BAKACAĞIZ"

İlçe Başkanı Çarban, gençlere ve geleceğe dair umut dolu mesajlar vererek, "Gençlerimizle birlikte, daha aydınlık bir geleceği inşa etmek için çalışacağız. Her zorluğun üstesinden gelecek güce ve kararlılığa sahibiz. Finike’de barış dolu bir yaşam için çalışmaktan geri durmayacağız" diye konuştu.

"KAYBETTİKLERİMİZE RAHMET, YARALILARA ŞİFA DİLİYORUZ"

Sözlerini, saldırıda hayatını kaybedenler için derin bir üzüntüyle tamamlayan Uygar Çarban, "Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaslı ailelerine sabır diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu tür saldırılar karşısında asla yılmayacağız; aksine, daha güçlü bir şekilde duracağız" dedi.