CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hatay’da Coşkuyla Karşılandı

SeçkinHaberTv- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, genel başkanlık görevini üstlendikten sonra ilk ziyaretini, tarihi ve kültürel öneme sahip Hatay iline gerçekleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Hatay’a gelen Genel Başkan Özel, CHP Hatay İl Koordinasyon Merkezi'nde önemli açıklamalarda bulundu.


CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, ziyaretin önemini vurgulayarak, "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nu Hatay’ımızda büyük bir coşku ile karşıladık. Bu ziyaret, Hatay'ın sorunlarına ve potansiyeline dikkat çekmek için büyük bir fırsat" dedi.

Özgür Özel, CHP'nin kurucu Genel Başkanı'nın Hatay ile ilgili sözlerini hatırlatarak, "Bu partinin 1'nci Genel Başkanı, Hatay'ın sevdalısı, demiş ki, 'Benim şahsi meselemdir.' Son Genel Başkan olarak ben de diyorum ki bundan sonra Hatay benim şahsi meselemdir" ifadelerini kullandı. Özel, Hatay'ın sorunlarını gündemde tutma ve çözüm bulma konusundaki kararlılığını vurguladı.

Ziyaret, CHP Hatay İl Koordinasyon Merkezi'nde yapılan toplantılarla devam etti. Toplantılarda, Hatay'ın ekonomik, sosyal ve kültürel meseleleri ele alındı.

CHP Payas İlçe Başkanlığı adına, Hatay halkının ve partililerin bu ziyaretten duyduğu memnuniyet ve coşku dile getirildi. Genel Başkan Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hatay'ın güçlü ve canlı toplumsal yapısını ve tarihi mirasını yerinde gözlemleme fırsatı buldu.