CHP HOPA İLÇE BAŞKANLIĞINDAN

SeçkinhaberTv- Şükrü Aydemir: "Partimizin Birlik ve Beraberliği İle Yeni Dönemimize Yürüyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi Artvin - Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda genel başkanlığa seçilen Özgür Özel için tebrik mesajı yayımladı.

Başkan Aydemir mesajında, "Cumhuriyet Halk Partimizin yeni genel başkanı seçilen değerli siyasetçi, Sayın Özgür Özel'i yürekten kutluyorum. Partimizin yeni döneminin ülkemize ve tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar partimizin çıtasını yükselten, değerli katkılarıyla bizleri onurlandıran ve liderliğiyle bizlere yol gösteren önceki dönem Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Aydemir, CHP'nin birlik ve beraberlik içinde omuz omuza yürüme kararlılığını vurgulayarak, "Partimizin kuruluşundan bu yana sahip olduğu köklü değerleri ve ilkeleri ile yolumuza devam ediyoruz. CHP'nin birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemize hizmet etme azmi hiçbir zaman bitmeyecek. Hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

CHP Artvin - Hopa İlçe Başkanlığı olarak, siyasetin her alanında demokratik, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı benimsendiğini belirten Aydemir, mesajını "Partimizin geleceği ve ülkemizin aydınlık yarınları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Haydi CHP, haydi Türkiye, hep birlikte başarıya!" diyerek bitirdi.