CHP İl Başkanı Doğan: İKTİDAR ADIYAMAN’A NE YAPTI?

SEÇKİNHABERTV- CHP Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, ‘Oy yoksa hizmet yok’ diyen iktidar partisinin, kendisine yüzde 50’den fazla oy veren Adıyaman’ı depremde unuttuğunu anımsatarak, “İktidar, Adıyaman’a ne yaptı? Adıyamanlıyı niye cezalandırdı?” diye sordu.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, hizmette eşitlik ilkesine vurgu yaptı.
Son günlerde “oy yoksa hizmette yok” açıklamalarını anımsatan Başkan Doğan, “2019 yerel seçimlerinde yüzde 50’den fazla oy alan iktidar partisi Adıyaman’a ne yaptı?” sorusunu yöneltti. Başkan Doğan, büyük yıkımın yaşandığı deprem sonrası Adıyaman’ın unutulduğuna dikkat çekti.

SORUNLARA BARINMA DA EKLENDİ

Ülke kaynaklarından yeterli yatırım payı alamayan Adıyaman’ın yaşadığı sorunların depremden sonra daha da derinleştiğini ifade eden Başkan Doğan, “Kentimizin ulaşımdan, temiz suya, sağlıklı çevreden, temiz havaya mevcut sorunları artarak devam etti. Depremle birlikte buna barınma sorunu da eklendi. ‘Oy yoksa hizmet yok’ diyen iktidar partisi, kendisine yüzde 50’den fazla oy veren Adıyamanlıyı niye cezalandırdı?

İŞİMİZ GÜCÜMÜZ ADIYAMAN!

Mevcut iktidarın 31 Mart’tan sonra da sorunları çözemeyeceğini vurgulayan Başkan Doğan, “22 yıllık iktidarlarında vatandaşın sorunlarını çözmek yerine krizi daha da derinleştirdiler. 31 Mart yerel seçimleri önemli bir fırsattır. Cumhuriyet Halk Partisi, oy versin vermesin tüm yurttaşlarımızın belediyecilik hizmetlerine kolayca erişimlerini sağlayacaktır. Adıyaman’ın sorunlarını çözecek, yaralarını birlikte saracağız. İşimiz gücümüz Adıyaman!” dedi.