CHP KAHRAMANMARAŞ İL BAŞKANI ÜNAL ATEŞ'TEN SPORA DESTEK

SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Gençlik Kolları Kuzey ilçeleri futbol turnuvasında kupayı kazanarak büyük bir başarıya imza Elbistan Gençlik Kollarını tebrik etti.  Ateş, turnuva katılan tüm gençlere gayretlerinden dolayı duyduğu gururu dile getirerek, “Turnuvaya katılan gençlerin gözlerinden öpüyorum. Kupayı kazanan Elbistan Gençlik Kollarını canı gönülden kutluyorum” dedi.

SPORA DESTEK STRATEJİMİZ

Ünal Ateş, CHP’nin spora verdiği öneme dikkat çekerek, “Gençlerimizin spor yapabilme imkânları artırılacak. Spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz. Spor, gençlerimizin fiziksel ve mental gelişimi için önemli bir yer tutuyor. Partimiz, gençlerimizin sporla içe olabilmesi için gerekli olan tüm kaynakları ve imkanları seferber etme kararlılığındadır” ifadelerini kullandı.
Ateş, “Gençlere sadece bireysel başarılar değil, takım ruhuyla birlikte hareket etme, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirme de son derece önemlidir. Futbol gibi spor branşları, gençlerimizin yarınlarına katkıda bulunmakta ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmaktadır” şeklinde konuştu.

GENÇLERİMİZE YENİ FIRSATLAR SUNULACAK

Ateş, Kahramanmaraş’ın dört bir yanında gençlerin daha fazla spor yapabilmelerine imkân tanıyacaklarını belirterek, “CHP olarak gençlik organizasyonlarını desteklemeye, gençlerimizin spor yapabilmeleri için gereken altyapıyı oluşturmaya ve yeni projeler üretmeye edeceğiz” dedi.Son olarak Ünal Ateş, tüm gençleri spor faaliyetlerinde aktif rol almaya davet ederek,daha sağlıklı bir toplum inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.