CHP PAYAS İLÇE BAŞKANI ERDİNÇ KESKİN'DEN HAKAN TİRYAKİ’YE TEBRİK MESAJI

SeçkinHaberTv-(HATAY) - Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Hatay İl Kongresi gerçekleştirildi. CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, kongre sonrasında bir basın bülteni yayımlayarak Hatay İl Başkanlığına güven tazeleyerek tekrardan seçilen Hakan Tiryaki'yi tebrik etti.

Başkan Keskin, "Hatay İl Başkanlığında görevine devam edecek olan Hakan Tiryaki başkanımızın, partimizin ve Hatay'ın değerlerini en iyi şekilde temsil edeceğinden hiçbir şüphemiz yok. O'nun liderliğinde gerçekleştirilecek projeler ve çalışmalarla CHP'nin Hatay'da daha da güçleneceğine inanıyorum," dedi.

Ayrıca CHP Payas İlçe Örgütü'nden Kıymetli Üyemiz Halil Oğuz'un Hatay İl Yönetim Kadrosuna seçilmesini de kutlayan Başkan Keskin, "Halil Oğuz’un il yönetiminde olması, Payas'ımızın sesini daha güçlü bir şekilde duyuracağı anlamına gelmektedir. O'na da üstün başarılar dilerim," ifadelerini kullandı.

Kongrenin Hatay için hayırlı olmasını dileyen Erdinç Keskin, "CHP olarak Hatay'ın her köşesinde, her ilçesinde çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Kongremizin Hatay'ımıza, camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum," şeklinde konuştu.