CHP’li Doğan muhtarları ağırladı



SEÇKİNHABERTV-Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, yerel yönetimlerin hizmetlerinde muhtarların görevlerine dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, Adıyaman Merkez ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Hüseyin Göçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Hasan Çelik, Mehmet Akyiğit, Ali Ekber Evren, Sinan Doğan, Asım Avcı, Halit Usul ve Zeynal Tuluk’u ağırladı.
Belediye hizmetlerinin verilmesinde muhtarların önemine işaret eden Başkan Doğan, “Muhtarlık Sistemi, en uçtaki kamu hizmet birimi olarak yeniden yapılandırılmalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında muhtarların çağın gereklerine göre hizmet verebilmesi için gerekli altyapı oluşturulacak, başta özlük hakları ve çalışma koşulları olmak üzere durumlarının, üstlenecekleri yeni sorumluluklar paralelinde iyileştirilmesi için gereken yasal düzenlemeler yapılacaktır. Dernek Başkanı Göçer’e ve yönetim kurulu üyelerine partim ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum, ziyaretlerinden onur duyduk” dedi.