DÖRT YAPRAKLI YENİ YONCA!

SEÇKİNHABERTV- Posta Gazetesi köşe yazarı Uğur Alkapar pop müziğin yeni dört yapraklı yoncası tartışmasını başlattı! Alkapar, yeni neslin kendi dörtlüsünü seçeceğini ve bunun için de kendi adaylarının İrem Derici, Simge, Derya Uluğ ve Ece Seçkin olduğunu yazdı. İşte yazının tamamı:

Dört yapraklı yonca tabiri dönemin sinema yıldızları Fatma Girik, Türkan Şoray, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit için kullanılmıştı. Bu konu zaman zaman müzik dünyası için de tartışıldı. İçinde Sezen Aksu ve Ajda Pekkan’ın, daha sonra Hande Yener ve Gülşen’in olduğu gruplar gündeme geldi. Yani her nesil kendi dört yapraklı yoncasının peşine düşmüştü.

Bence artık müzikte yeni nesil yoncayı tartışmamızın zamanı geldi. Kriterler şu: Popüler ve üretken olmalı, iyi şarkılar yapmalı, kişiliğiyle ön plana çıkmalı ve kitleleri peşinden sürüklemeli. Bu özelliklere sahip ve son 10 yılda kariyeri yükselmiş, yeni nesil 4 pop yıldızını buldum.

İlki İrem Derici. Artık bir fenomene dönüşmüş durumda. İkincisi Simge. Her şarkısı bir hit, her konseri kapalı gişe. Bu ikisi banko. Bence diğer ikisi Derya Uluğ ve Ece Seçkin. Genç, güzel ve yetenekliler. Büyük bir hayran kitlesine de sahipler. Bence bu dört isim dört yapraklı yoncaya çok yakışır.