GELECEK PARTİSİ YOZGAT İL BAŞKANI AYDOĞMUŞ: "SİZİN GİBİ ÜLKE YÖNETENLERE YAZIKLAR OLSUN! "

SEÇKİNHABERTV- Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, gazetecilerin Çorum'da okul müdürüne zincirle saldıran yabancı uyruklu saldırganların yakalanıp yakalanmadığına dair yaptığı bir soruya Çorum Valisi Zülküf Dağlı'nın verdiği cevabı eleştirdi.

Başkan Aydoğmuş: "Allah aşkına, biz ne zamandan beri bu hale geldik? Ülkenin yönetimi bu kadar liyakatsiz kadroların eline ne zaman geçti?" dedi.

VALİLİK CEVABI: TAM AKP TARZI

Aydoğmuş, "Çorum Valisi Zülküf Dağlı'nın yanıtı hayli ilginç, tam AKP tarzı olmuş. Üstelik valinin kulağına cevabı Çorum İl Emniyet Müdürü fısıldıyor." diyerek yetkililerin tutumunu sert bir dille eleştirdi. Vali Dağlı'nın "Kaçak yolla yurtdışına kaçtılar, bir daha dönmeleri mümkün değil." açıklamasını hatırlatan Aydoğmuş, tepkisini dile getirdi.

BU NE LİYAKATSİZLİK?

"Allah aşkına, biz ne zamandan beri bu hale geldik? Ülkenin yönetimi bu kadar liyakatsiz kadroların eline ne zaman geçti?" diyen Aydoğmuş, mevcut yönetimin sorumsuzluk ve kayıtsızlık içinde olduğunu vurguladı. "Bu ne lakayıtlık, bu ne liyakatsizlik!" ifadelerini kullandı.

ADALET Mİ?

Aydoğmuş, sözlerine şöyle devam etti: "Nedemek, onlar kaçtı, kaçak yolla yurtdışına çıktı, bir daha gelemezler. Siz adaleti böyle mi tesis edeceksiniz? Bu kadarı da olmaz!" diyerek, mevcut iktidarın adalet anlayışını eleştirdi.

BÜROKRATLARA SERT TEPKİ

Son olarak, Aydoğmuş, "İktidarı, onların liyakatsiz bürokratlarını, şiddetle kınıyorum. Yazıklar olsun sizin gibi ülke yönetenlere!" diyerek sesini yükseltti ve halkın güvenliğinin tehlikeye atılmasına karşı duyduğu rahatsızlığı belirtti.