Gemlik Zeytini Festivali’ne Gemlikli sanatçılar damga vurdu

SEÇKİNHABERTV- 31. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali, cumartesi günü gerçekleşen programlarla hız kesmeden devam etti. Herkese hitap eden programlar gün boyu yoğun ilgi gördü.

Festivalde sabah düzenlenen Zeytinli Tatlar Kahvaltısı’nın ardından Gemlikliler Zumba ile enerji attılar. Akşam saatlerine kadar devam eden animasyon gösterileri, yüz boyama, sihirbaz ve kukla etkinlikleri, çocuk tiyatrosu ile Gemlikli minikler keyifli saatler yaşadı.

Akşam ise Gemlikli sanatçıların sahne performansı, izleyenlerden büyük beğeni topladı. Hamdi İşbilir, ünlü söz yazarı Vural Şahin ile sevilen arabesk fantezi parçaları seslendirdi. Daha sonra sahneye çıkan Anılcan, bir saat boyunca hareketli pop şarkılar ile alanı hareketlendirdi. Günün sonunda ise Gemlik Roman Orkestrası ile fasıl rüzgârı esti.

Sanatçılara hediyelerini vermek üzere sahneye gelen Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, coşkulu kalabalığı heyecanla selamladı. Gemlikli sanatçıların festivalde ilgi görmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Deviren “Kendi değerlerimize sahip çıkacağız. Kendi sanatçılarımız için fırsat yaratacağız. Kentimizin tanıtımı ve kalkınmasına böyle destek olabilirsiniz. Sahne alan tüm sanatçılarımızı kutluyorum” dedi.

Programın sonunda kardeş şehir Gagauzya Dizgince’den gelen sanatçı Piotr Drangoz da kısa bir konser vererek yerel şarkılarını seslendirdi.

31. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali’nin son gününde gün içinde programlar devam edecek. Festival kapanışında ise ünlü sanatçı Kıraç sahne alacak.