İl Başkanı Süphanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi YENİDEN REFAH PARTİSİ SAYESİNDE CUMHURBAŞKANI SEÇİLDİ

SEÇKİNHABERTV- YRP Bitlis İl Başkanı Aslan Süphanoğlu, İstanbul Milletvekili Doğan Bekin için talihsiz ifadeler kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a adaylık sürecinde verdikleri desteği anımsatarak, “Yarı yoldan çevirdiğimiz insanları o gün keşke çevirmeseydik. Keşke genel başkanımız aday olsaydı da bugün o cümleleri cumhurbaşkanı olarak değil de bir parti başkanı olarak söyleseydi

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a İstanbul Milletvekili Doğan Bekin için kullandığı talihsiz ifadelere; “Cumhurbaşkanı’nın temsil ettiği makama yakıştıramadığımızı ifade ediyor ve kendisini nezakete davet ediyoruz" sözleri ile tepki gösterdi.

GENEL BAŞKANIMIZIN EMRİ BİZİM İÇİN KILIÇTAN KESKİNDİR
YRP Bitlis İl Başkanı Aslan Süphanoğlu da Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın sözlerini paylaşarak tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Sayın genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan cumhurbaşkanı adaylık kararını açıkladığında, Otobüs dolusu cumhurbaşkanlığı adayı için imza vermeye giderken, adaylıktan çekilmek üzere verilen kararla yarı yoldan çevirdiğimiz insanları o gün keşke çevirmeseydik. Keşke genel başkanımız aday olsaydı da bugün o cümleleri cumhurbaşkanı olarak değil de bir parti başkanı olarak söyleseydi. Ama genel başkanımızın emri bizim için kılıçtan keskindir.”

"KENDİSİNİ NEZAKETE DAVET EDİYORUZ"
Erbakan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi: "İstanbul Milletvekilimiz Sn. Doğan Bekin için kullandığı talihsiz ifadeyi Sn. Cumhurbaşkanı’nın temsil ettiği makama yakıştıramadığımızı ifade ediyor ve kendisini nezakete davet ediyoruz. Ayrıca Yeniden Refah Partimizin kendileri sayesinde TBMM’de temsil hakkı kazandığına yönelik ifadeleri ile ilgili olarak, Sn. Cumhurbaşkanı’nın da Yeniden Refah seçmeninin oyları sayesinde yüzde 50 barajını aşarak Cumhurbaşkanı seçildiğini kendisine hatırlatıyoruz."