ÖZKAN GÜNEÇ’TEN YENİ YIL MESAJI



SeçkinHaberTv- Gelecek Partisi Bolu Kurucu İl Başkanı Özkan Güneç, 2024 yılının başlangıcında, geçtiğimiz hafta gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimiz anısına bir mesaj yayınladı. Güneç, yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.

Şehitlerimize Saygı ve Anma

Özkan Güneç mesajında, "Geçtiğimiz hafta yaşanan hain terör saldırısında hayatını kaybeden 12 kahraman Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Onların fedakarlıkları ve kahramanlıkları hiçbir zaman unutulmayacak" ifadelerini kullandı.

2024 Yılı için Hedefler ve Projeler

Güneç, Bolu için Gelecek Partisi olarak 2024 yılında planlanan hedefler ve projeler hakkında bilgi vererek, "Her geçen gün büyüyen ve gelişen kentimize yeni hedeflerle partililerimizle büyümeyi sürdüreceğiz. Halkımızın desteğiyle kentimizi daha güzel bir geleceğe taşımak için var gücümüzle iyi olanı öveceğiz kötü olanı eleştireceğiz" dedi.

Atatürk'ün İzinde Çalışma Sözü ve Yeni Yıl Kutlaması

Mesajını şu sözlerle tamamlayan Güneç, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, kentimizi daha yaşanabilir, modern ve çağdaş bir kent olarak gelecek kuşaklarımıza bırakmak için tüm gücümle çalışacağım. Yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyor, hemşehrilerimin ve aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum" şeklinde konuştu.