CHP’li Baydemir’den saldırılara kınama HEDEF DİYARBAKIR’IMIZIN BARIŞ VE HUZURU



SEÇKİNHABERTV-CHP Bağlar İlçe Başkanı Erdil Baydemir, İsrail'i protesto gösterisi adı altında yapılan ve vatandaşlar arasında büyük korku ve paniğe neden olan olayın Diyarbakır’ın barış ve huzuruna yönelik saldır olduğunu vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bağlar İlçe Başkanı Erdil Baydemir, Diyabakır’da sistematik olarak gerekleştirilmek istenen olaylara dikkat çekti.
Saldırıların kette huzur ve barışı tehdit etmenin ötesinde hiçbir şeye hizmet etmediğine vurgu yapan Başkan Baydemir, “Kentimizde Kayapınar ilçesi Tema Park’ta bir dans okulunun etkinliğine yönelik saldırının ardından İsrail'i protesto gösterisi adı altında Starbucks ve Burger King şubelerine giren bir grup vatandaşlar arasında büyük korku ve paniğe neden olmuştur. Her iki olayın amacı da Diyarbakır’ımızın barış ve huzuruna yönelik saldırıdır. Başka hiçbir amaca hizmet etmemektedir. Vatandaşlarımızın özel yaşamına müdahaleye kadar giden bu olayları asla kabul etmiyoruz. Olayın sorumlularının ve arkasındaki muhtemel gülerin açığa çıkarılmasını bekliyoruz. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. kentimizdeki barış ve huzur ortamının bozulmasına izin vermeyeceğiz” dedi.