Ünlü şarkıcı Haktan'ın çocukluk halini görenler gözlerine inanamadılar -Videolu Haber

SEÇKİNHABERTV-Şan İmparatoru olarak anılan Haktan Canevi yeni çıkardığı Marş şarkısına ikinci kez klip çekti. Marş şarkısına flamenko versiyonuyla yeniden klip çeken Haktan'ın çocukluk hallerini görenler gözlerine inanamadılar. Klipte Haktan'ın yanı sıra anne, babası ve kardeşlerinin fotoğrafları da yer aldı. 

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü şarkıcı Haktan Canevi şarkısına flamenko versiyonunda klip çekti. 12 Temmuz'da tüm dijital platformlarda yerini alacak olan klip görüntüleri büyük ilgi gördü. Sanatçının ikinci kez klip çektiği Marş şarkısında anne, babası ve kardeşlerinin yanı sıra ünlü ismin çocukluk fotoğrafları da yer aldı. Şarkıcının küçüklük fotoğraflarını görenler " Daha çocukken Şan İmparatoru olacağı belliymiş" yorumlarını yaptılar. 

https://www.youtube.com/watch?v=k71CALkzzPQ

Haktan Canevi kimdir 

Haktan Canevi 14 Kasım 1973'te İzmir'de doğdu. Annesi keman virtüözü ve TRT sanatçısı Nursal Ünsal Canevi, babası kânun sanatçısı Ahmet Canevi'dir.

Beş yaşındayken radyoda dinlediği ve ezberlediği Rodrigo'nun gitar konçertosunu babasına mırıldanması sonrasında, babasının kendisine aldığı gitarla müziğe başlayan Haktan Canevi, yedi yaşında TRT Çocuk Korosu'na girdi. Dokuz yaşına geldiğinde annesiyle birlikte profesyonel olarak sahne almaya başladı. Kendisini bu yüzden 'yorumcu ve sahne sanatçısı' olarak tanımlıyor. Sahneden aldığı hazzı televizyon televizyon ve stüdyo çalışmalarından almadığını belirtiyor. Bu yüzden albüm yapma fikrine yıllarca sıcak bakmadı ve sahne çalışmalarına devam etti. Çıkarmış olduğu albümleri müzikseverlerden tam not alan şarkıcının kendine has yorum ve okuması sebebiyle " Şan İmparatoru" ünvanını aldı.

(HABER: Mustafa Barış DURAK)