CHP'NİN BAŞAKŞEHİR'DE HEDEFLERİ GÜÇLENİYOR

SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, CHP Başakşehir İlçe Başkanlığı’nın Tüzük Kurultayı gündemiyle Danışma Kurulu toplantısını gerçekleştirdiklerini duyurdu.

ÖNERİLER VE DÜŞÜNCELER PAYLAŞILDI

Toplantıda bir araya gelen parti üyeleri, birbirinden değerli düşünceleri ve önerileri aktarma fırsatı buldu. Beyzade Kayabaşı, toplantının CHP Başakşehir İlçe örgütüne ve partiye hayırlı olmasını temenni ettiklerini vurguladı.

Eylül'de yapılacak tüzük kurultayı öncesi danışma kurullarının düşünce ve önerilerini aldıklarını belirten Kayabaşı, Ağustos ayında İstanbul'da tüzük çalıştayı yapacaklarını duyurdu. Bu çalıştayda, üyelerinin cep telefonlarına gönderecekleri linkler aracılığıyla nasıl bir tüzük olacağı konusunda tüm örgütün değerli fikir ve düşüncelerinin alınacağını ifade etti.

PARTİ İÇİ DEMOKRASİ VE GÜÇLENME VURGUSU

Kayabaşı, bu tür toplantıların partilerinin iç demokrasisini güçlendirmek ve ortak akıl oluşturmak adına önemli olduğunu belirterek, katılan tüm üyelere teşekkür etti. Toplantı sonrasında oldukça verimli ve yapıcı bir ortam oluştuğunun altını çizen Kayabaşı, CHP’nin Başakşehir’deki hedeflerinin daha da güçleneceğine inandığını ifade etti