Gümüşlük’te Festival Ilya Itin ve Lorenzo Di Bella ile devam edecek

SEÇKİNHABERTV- 21. Gümüşlük Müzik Festivali “Nadir ve heyecan verici” bir piyanisti; Ilya Itin’i, 7 Ağustos Çarşamba akşamı, Antik Taş Ocağı’nda konuk edecek… Rus piyano virtüözü, programda C. Debussy’nin – Claire de Lune ve – 12 Preludes book 2 L.123 başlıklı eserlerini ve daha sonra F. Chopin’in, “24 Preludes, Op. 28” başlıklı yapıtını icra edecek. Özellikle ABD ve Japonya’da konser biletleri haftalarca öncesinden tükenen Ilya Itin, Gümüşlük Müzik Festivali’nin birçok kez konuğu olmuştu.

 

Bu konserin ardından 21. Gümüşlük Müzik Festivali, kendisinden “Heyecan verici sofistike bir müzisyen” olarak bahsettiren İtalyan Lorenzo Di Bella’nın, 10 Ağustos Cumartesi akşamı, Antik Taş Ocağı’nda vereceği konserle devam edecek. İtalya’nın sevilen sanatçılarından Di Bella, tarihi mekandaki konserde, Bach, “Leveque:

Sheep may safely graze, BWV 208”; F. Chopin: “Scherzo No. 2, Op. 31”; F. Schubert: “Impromptu No. 4, Op. 90”; F. Chopin: “Balad No. 1 Sol minör, Op. 23” ve “Andante Spianato et Grande Polonaise Brillante Op.22” son olarak da F. Liszt’ten, “Réminiscencesde Norma, S.394” başlıklı eserleri seslendirecek.