CHP HEYETİNDEN YOĞUN TEMASLAR VE EĞİTİM STK’LARI İLE BULUŞMA

SEÇKİNHABERTV- CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş’ın başkanlığındaki heyet, Gaziantep milletvekilleri Melih Meriç, Hasan Öztürkmen, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Adıyaman’da çeşitli temaslarda bulundu. Heyet, Adıyaman Vali Yardımcısı Ali Erdoğan ve Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mehmet Keleş ile de görüşerek, deprem bölgesindeki mevcut sorunlar ve eğitimin güncel meseleleri hakkında bilgi aldı.

CHP heyeti, gün içinde Adıyaman’da bulunan eğitim STK’larının temsilcileriyle bir araya gelerek, eğitim alanındaki sorunları dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Doğan, "Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunları ve eğitimle ilgili görüşlerini dinlemek, çözüm önerilerimizi paylaşmak için buradayız. Halkımızın görüşlerine büyük önem veriyoruz. Çağdaş, nitelikli, bilimsel bir eğitim sistemini birlikte kuracağız," dedi.

HALK BULUŞMASINDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ

Akşam saatlerinde Adıyaman Demokrasi Parkı’nda gerçekleştirilen halk buluşmasında, CHP heyeti ve Adıyamanlı vatandaşlar karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Toplantıya katılan vatandaşlar, deprem sonrası yaşanan sorunları ve eğitim alanındaki aksaklıkları dile getirirken, CHP heyeti de çözüm önerilerini sundu.

CHP Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Çocuklarımızın iyi bir eğitim alarak bu memleketi ileriye taşıması için üzerimize düşeni yapacağız. Eğitim, bir ülkenin en önemli güvencesidir ve bizler bu konuda asla taviz vermeyeceğiz," ifadelerini kullandı.

"EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Engin Doğan, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Gölge Kabinemizin Milli Eğitim Bakanı, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Suat Özçağdaş, Gaziantep milletvekillerimiz Sn. Melih Meriç, Sn. Hasan Öztürkmen, Belediye başkanımız Sn. Abdurrahman Tutdere, il ve ilçe yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, STK başkan ve temsilcilerimiz ile Adıyamanlı hemşehrilerimizle birlikte bu anlamlı buluşmayı gerçekleştirdik. Hep birlikte çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için mücadele edeceğiz," dedi.

CHP’nin eğitimde yaşanan sorunlara dikkat çekmek ve çözüm üretmek amacıyla başlattığı "Eğitim Buluşmaları" programı, Adıyaman’daki etkinlikle devam etti. Program kapsamında gerçekleştirilen temaslar ve görüşmeler, CHP’nin eğitim alanında daha güçlü adımlar atma konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.