Başkan Fehmi Güray Çakır’dan Teşekkür Mesajı: "Belediyeleri Yerinde Takip Eden Liderimize Minnettarız"

SEÇKİNHABERTV- Fehmi Güray Çakır, Dr. Fatih Erbakan’ın Ankara’da veya bazıları gibi sarayda oturarak siyaset yapmayı reddettiğini ve belediyeleri yerinde takip ederek, halkın sorunlarını bizzat dinlediğini vurguladı. "Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’a, sahada gösterdiği bu özverili liderlik için minnettarız. Kendisi, Yeniden Refah Partisi’nin halkla iç içe, şeffaf ve adil yönetim anlayışını her zaman ön planda tutmaktadır," dedi.

Afyonkarahisar halkına da coşkulu karşılama ve yoğun ilgi gösterdikleri için teşekkür eden Çakır, "Halkımızın genel başkanımıza gösterdiği teveccüh, bizlere daha da büyük bir sorumluluk yüklüyor. Afyonkarahisar’daki tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz," ifadelerini kullandı.

Belediye başkanlarına da teşekkür eden Çakır, "Salar Belediye Başkanımız Sayın Halil Aygün ve Karacaören Belediye Başkanımız Sayın Üzeyir Kasap, çalmayan, çırpmayan, ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ anlayışını benimseyen bir yönetim tarzını uygulayarak, halkımıza en iyi hizmeti sunmaktadır. Kısa sürede gerçekleştirdikleri altyapı ve diğer hizmetlerle partimizin belediyecilik anlayışını en güzel şekilde temsil ediyorlar," diye konuştu.