Akyıl’dan Minik Narin’in Kaybı ile İlgili Taziye Mesajı: “Yüreğimizi Yakan Acı Bir Kaybımız Var”

SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır İl Başkanı İsmail Akyıl, haftalardır kayıp olan küçük Narin’in cansız bedenine ulaşılmasıyla ilgili derin üzüntüsünü dile getiren bir taziye mesajı yayımladı. Başkan Akyıl, masum yavrumuzun kaybının toplum olarak hepimize büyük sorumluluklar yüklediğini vurguladı.

“Yüreğimizi Yakan Tarifsiz Bir Acı Yaşadık”

İl Başkanı İsmail Akyıl mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Bugün yüreğimizi yakan, tarifsiz bir acıyla sarsıldık. Haftalardır kayıp olan küçük Narin’in cansız bedenine maalesef ulaşıldı. Bu masum yavrumuzu koruyamadık; acımız büyük, üzüntümüz derin. Minik Narin’i bulmak için gecesini gündüzüne katan jandarmamıza teşekkür ediyorum. Ancak bugün yaşadığımız bu acı, toplum olarak hepimize büyük bir sorumluluk yüklüyor.”

“Çocuklarımız En Değerli Varlıklarımızdır”

Başkan Akyıl, çocukların bu ülkenin en değerli varlıkları olduğunu belirterek, onların güvenliği için her türlü önlemin alınmasının zorunlu olduğunu ifade etti:
“Çocuklarımız, bu ülkenin en masum, en değerli varlıklarıdır. Onların güvenle, huzurla büyümesi için her türlü önlemi almak hepimizin görevidir. Bu vahşeti yaşatanların en ağır şekilde cezalandırılması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Küçük Narin’in hatırasını yaşatmak ve başka çocukların bu acıları yaşamaması için var gücümüzle çalışacağız.”

“Mekanın Cennet Olsun Güzel Yavrum”

İsmail Akyıl, taziye mesajının sonunda küçük Narin için adaletin yerini bulacağına dair söz vererek şunları ekledi:
“Mekanın cennet olsun, güzel yavrum. Senin için adalet yerini bulacak. Tüm Diyarbakır’ın, tüm Türkiye’nin başı sağ olsun.”