CAVİDAN DEMİRAĞ'DAN 101. YIL MESAJI!

SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, partinin 101. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, CHP’nin Cumhuriyet'in temel değerlerinin koruyucusu ve Türkiye’nin demokratik geleceğinin güvencesi olduğunun altını çizen Demirağ, partinin köklü tarihine vurgu yaparak, Türkiye’nin geleceğine dair inancını paylaştı.

Demirağ, mesajında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in geçtiğimiz günlerdeki kurultay konuşmasına da atıfta bulundu. Özel'in, “Birlikte yürüdüğümüz bu yol, sadece partimizin değil, Türkiye’nin umudu ve geleceğidir. CHP'nin 100 yıllık birikimi, yarınlarımızı inşa ederken bize yol gösterecek en güçlü mirastır” ifadelerine yer veren Demirağ, CHP’nin bu mirasa sahip çıkarak geleceği inşa etmeye devam edeceğini belirtti.

"AYDINLIK YARINLARA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ"

Demirağ konuşmasının devamında şunları söyledi: “32 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak, bu büyük ailenin bir parçası olmaktan her zaman onur duydum. Bugün, 101. yılımızı kutlarken, aynı heyecan ve kararlılıkla yarınlara yürümeye devam ediyoruz. Özgür Özel’in kurultayda ifade ettiği gibi, halkın iradesini temel alan bir yönetim anlayışıyla Türkiye'yi hak ettiği demokratik standartlara kavuşturacağız. Atatürk’ün açtığı yolda, devrimlerinin ışığında, laiklik, adalet ve özgürlük için mücadelemiz sürecek. CHP tüm kesimleri kucaklayan bir anlayışla Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşımakta kararlıdır" dedi.