Kayabaşı’ndan Başakşehir Zaferi: “İBB Söke Söke Kazandı!”



SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, İBB yönetiminin Başakşehir’de gerçekleştirdiği önemli kazanımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Kayabaşı, dört yılı aşkın süredir devam eden hukuk mücadelesi sonucunda, İBB’nin Başakşehir Sular Vadisi ve Petek Koleji arazilerini geri kazanmasını büyük bir zafer olarak nitelendirdi.

"Sular Vadisi ve Petek Koleji Arazileri İBB'nin Hakkıdır!"
Kayabaşı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun öncülüğünde, hukukun üstünlüğü ve kamu yararının gözetildiği bir mücadele yürütüldüğünü vurgulayarak, "Bu alanlar, geçmişte yandaş şirket ve şahıslara peşkeş çekilmiştir. Ancak şimdi halkın malı tekrar halk için kullanılacak. Sular Vadisi, İBB'nin koruması altında artık emin ellerde," dedi.

"Petek Koleji Arazisi Halka Dönecek"
CHP Başakşehir İlçe Başkanı, Başakşehir’de 21 bin metrekarelik alanı kapsayan ve AKP’ye yakın isimler tarafından işgal edilen Petek Koleji arazisinin geri alınmasının da önemli bir başarı olduğunu belirtti. "Bu alanlar, özel çıkarlar yerine kamu yararına kullanılacaktır. Halkın malını geri almak bizim en büyük sorumluluğumuzdu, bunu da başardık," dedi.

"Yağma Yok, İBB Var!"
Kayabaşı, Ekrem İmamoğlu ve KİPTAŞ Müdürü Ali Kurt’un kararlı duruşuyla, yasal mücadele sonunda halkın hakkının korunduğunu belirtti ve ekledi: "Bu zafer, sadece Başakşehir halkına değil, tüm İstanbul’a armağan olsun. İstanbul halkının mallarını geri aldık. Artık halkın yararına kullanacağız."

"İBB, Kamu Menfaatini Korumaya Devam Edecek"
Kayabaşı, İstanbul’un marka değerine katkı sunan bu alanların tekrar halkın kullanımına açılacağını vurgulayarak, İBB’nin halk için çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini belirtti.