Şile Ak Partide Yeni İlçe Başkanı İçin Gözler Delegelerde

SEÇKİNHABERTV- Ak Parti’de yaklaşan İlçe Kongresi öncesi Delege seçimleri gerçekleştirildi. İlçe Başkanlığında gerçekleşen delege seçimlerine partililerin yoğun ilgisi dikkat çekti. Delege seçimleriyle ilgili  İlçe Başkanı Erdoğan Akgül “İlk günkü  aşk ve heyecanla” yaklaşan kongremiz öncesi gerçekleşen delege seçimlerine partililerimizin gösterdikleri ilgiden dolay her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca kongre sonrasında her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Güçlü Türkiye,Güçlü İstanbul ve daha güçlü Şile için hep birlikte “Durmak Yola Devam” vurgusu yaptı..

İlçe Başkanlığına aday olacak isimler arasında yer alan Hakan Şengül delege seçimleriyle ilgili “Evimiz ve baba ocağımız olan AK Parti Şile İlçe Teşkilatımızda, yaklaşan kongre süreci öncesinde delege seçimlerimizi tamamladık.

Teşkilatımızın cefakar kadrolarıyla birlikte geleceğimiz ve yarınlarımız için çalışmaya ve değer üretmeye devam edeceğiz. Güçlü teşkilat, güçlü yönetim ve güçlü Şile için Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” şeklinde konuştu.

Partililerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen delege seçimleri sonrasında artık yaklaşan kongre öncesinde İlçe Başkanlığı yarışında gözler delegelere çevrildi.

 (HABER FOTO:NURCAN KIRCALI)