Başkan Karabey, “Her ay su bedeli ile birlikte tahsil ettikleri çöp, atık bedellerini başka yerde kullandılar”

SEÇKİNHABERTV- Bilecik’te yaşanan çöp krizi sonrası hedef gösterilen Bilecik Belediyeler Birliği ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’e destekler gelmeye devam ederken AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı Yaşar Karabey’de yaşanan olaylar karşısında bir açıklama yapıp Başkan Tekin’ destek oldu.

 

 

 

Bilecik Belediyesi’nin Belediyeler Birliğine ödenmeyen 23 milyon liralık borcu nedeniyle Bilecik’te kısa süreli çöp toplama krizi yaşanırken, Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Zekiye Tekin toplanmayan çöpler nedeniyle hedef gösterildi.

 

 

AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı Yaşar Karabey,  Bilecik Belediyesinin her ay vatandaşından su bedeli ile birlikte çöp, atık bedeli aldığını ve Bilecik Belediyesinin Belediyeler birliğine   aktarmadığı ödeneği başka yerde kullanarak çöp toplanmıyor diye algı yapması ancak onlara yakışır ifadesinde bulundu.

 

 

 

“Her ay su bedeli ile birlikte tahsil ettikleri çöp, atık bedellerini başka yerde kullandılar”

 

 

Başkan Karabey yaptığı açıklamada “Vatandaşından her ay su bedeli ile birlikte çöp, atık bedeli alan Bilecik Belediyesinin birliğe aktarmadığı ödeneği başka yerde kullanarak çöp toplanmıyor diye algı yapması ancak onlara yakışır.. Belediye Başkanımız olan Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Zekiye Tekin yalnız sanıyorlarsa yanında AK Parti teşkilatımız ve ona inanan vatandaşlarımızın olduğunu unutmasınlar!” dedi.

(HABER: PAZARYERİGÜNDEM)