“En İyi Narkotik Polisi; Anne" Haliç'te Annelere Güç Veren Seminer!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün liderliğinde, Beyoğlu Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “En İyi Narkotik Polisi; Anne” semineri, Haliç Kongre Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

İç İşleri Bakanlığı tarafından yürütülen bu anlamlı proje kapsamında düzenlenen etkinlikte, annelerin uyuşturucu ile mücadelede üstlenebileceği kritik rolün önemi vurgulandı. 

Annelerin çocuklarını madde bağımlılığı tehlikesinden koruyabilmesi için farkındalık yaratmayı amaçlayan seminerde, EGM Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden uzmanlar ve psikologlar bağımlılık ve önleme yöntemleri konusunda seminere katılan annelere kritik bilgiler aktardı.  Seminer Emniyet Genel Müdürlüğü uzmanları, annelerin uyuşturucu ile mücadelede nasıl bir strateji izlemeleri gerektiğini anlatarak, bu zorlu süreçte yol gösterici oldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün hassasiyetle yürüttüğü “En İyi Narkotik Polisi; Anne” projesi sadece anneleri değil, toplumun tüm kesimlerini kapsayan geniş bir bilinçlenme hareketini de beraberinde getiriyor.  Etkinlik boyunca, annelerin bu mücadeledeki rolü ve önemi vurgulanırken, toplumsal bilinçlenme adına önemli mesajlar verildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Polis Bandosu ve Çevik Kuvvet Korosu’nun anlamlı sahne performansı ile başlayan seminer sonunda aileler ve katılımcılar sorularıyla bilgi aldı. 

 

Haliç Kongre Merkezi, Türkiye'nin geleceği olan gençleri madde bağımlılığından koruma amacı taşıyan bu anlamlı projenin bir parçası olarak, toplumun her kesimine fayda sağlayan bu tür sosyal sorumluluk projelerine desteğini sürdürmeye devam edecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı