Bilecik’te Jandarma ve Polisten uyuşturucu operasyonu 2 kişi gözaltına alındı

SEÇKİNHABERTV- Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma ekiplerince yapılan operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, yakalanan 2 şahıs tutuklanarak Bilecik M Tipi cezaevine teslim edildi

 

 

Bilecik İl Merkezi, Osmaneli, Söğüt ve Vezirhan’da Osmaneli ve Söğüt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Vezirhan Jandarma Karakol Komutanlığı görevlileri ile müşterek olarak operasyon gerçekleştirildi.

 

Yapılan aramalarda; 30,67 gram  “Metamfetamin” maddesi, 2,27 gram “Sentetik Kannabinoid(Bonzai)” maddesi 1 adet uyuşturucu madde tartımında kullanılan “Hassas Terazi”, 1 adet uyuşturucu madde paketlemekte kullanılan “Alüminyum Folyo Rulo” ele geçirildi.

 

2 Şüpheli Şahıs Yakalanarak, Gözaltına alındı. Haklarında: “Uyuşturucu Madde İmal Ve Ticareti” Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak suçları kapsamında yasal işlem başlatıldı.


 

Soruşturma kapsamında 6 Şüpheli Şahıs daha Yakalanarak, haklarında; “Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak” suçu kapsamında yasal işlem başlatıldı.

(HABER: PAZARYERİGÜNDEM)