Başkan Ömer Aydoğmuş: "AKP 22 Yılda Sokaklarda Güvenliği Bile Sağlayamadı, Hangi Devrimden Bahsediyorlar?"

SEÇKİNHABERTV- YOZGAT – Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, AKP’nin 22 yıllık iktidarında Yozgat'ta yaşanan sorunlara dikkat çekerek, hükümetin "devrim" yaptığını iddia edenlere sert eleştirilerde bulundu. Aydoğmuş, güvenlik, eğitim, sağlık ve işsizlik konularında Yozgat halkının ciddi sıkıntılar yaşadığını belirtti.

Aydoğmuş, yaptığı açıklamada, "22 yılda sokaklarda güvenliği sağlayamayan AKP iktidarı, hangi devrimden bahsediyor?" diyerek, özellikle Yozgat'ta sokakların, okul çevrelerinin ve üniversite yollarının güvenlik açısından büyük eksiklikler barındırdığını vurguladı.

"Önce Yozgat’ta Güvenliği Sağlayın"
Ömer Aydoğmuş, Yozgat’ta AKP'nin 22 yıllık iktidarında sanayi, üretim ve güvenlik alanlarında ciddi bir geri kalmışlık yaşandığını belirtti. "Yozgat'ta devrim yaptık diyenler önce kafalarını kaldırıp etraflarına baksınlar. Kayseri, Çorum, Kırşehir ve Sivas gibi illerdeki sanayi gelişimini, üretim tesislerini bir görsünler. Daha sonra sokaklara inip Yozgat halkına sorsunlar: Bu yapısal değişiklikler, bu devrim dedikleri işler Yozgat’ın hangi derdine derman olmuş? Halk, neden tedavi için Kayseri, Sivas ve Ankara’ya gitmek zorunda kalıyor? Sormazlar mı insanlara: Yol paranız var mı, konaklayacak yer bulabiliyor musunuz?" diye sordu.

"İşsizlik ve Göç Sorunu Çözüldü Mü?"
Yozgat'ta AKP’nin sözde reformlarıyla işsizlik ve göç sorununun çözülmediğini söyleyen Aydoğmuş, "22 yılda Yozgat’ta işsizliği mi çözdünüz? Eğitimi, sağlığı, huzuru mu sağladınız? Göçü mü önlediniz? Gençlere umut mu oldunuz? Yozgat’ta ve ilçelerinde halk ne kadar güvende, hiç sordunuz mu?" diyerek mevcut hükümeti eleştirdi.

Aydoğmuş, özellikle üniversite gençliğinin büyük bir güvenlik sorunu yaşadığını belirtti. "Cumhur İttifakı’nın Yozgat’taki il ve ilçe başkanlarına, milletvekillerine soruyorum: Üniversite gençliği, yurtlarına, okullarına güvenli bir şekilde gidebiliyor mu? Eğitimleri süresince özgürce zaman geçirebiliyor mu? Gençler ne kadar mutlu ve huzurlu, hiç araştırdınız mı? Sokaklarda cirit atan serseriler yüzünden ne yazık ki hiç mutlu ve huzurlu değiller. İl ve ilçelerde okul çevrelerinde serseriler rahatça dolaşıyor. Bu mu sizin 22 yılda sağladığınız güvenlik ve huzur?"

"Maneviyatı ve Ahlakı Yok Ettiniz"
Aydoğmuş, AKP’nin 22 yıllık iktidarında Yozgat'ta ne ahlakın ne de maneviyatın kaldığını belirterek, hükümetin bu konuda da sınıfta kaldığını söyledi. "22 yılda ortada ne ahlak bıraktınız ne de maneviyat. Umursamaz iktidar ve liyakatsiz bürokrasi sayesinde Yozgat, 22 yılın sonunda televizyon kanallarında 'reklam' oldu, adalet ise TV kanallarında aranır hale geldi" diyerek hükümetin politikalarını eleştirdi.

"Yozgat Halkı Gerçek Hizmeti Hak Ediyor"
Son olarak Aydoğmuş, Yozgat halkına seslenerek, "Bu mu devrim, bu mu gelişmişlik, bu mu hizmet? Yozgat halkı gerçek anlamda kalkınmayı, güvenliği ve refahı hak ediyor. Biz Gelecek Partisi olarak, Yozgat'ın hak ettiği hizmetleri alabilmesi, gençlerin huzurlu bir şekilde eğitim görmesi ve halkın gerçek güvenlik içinde yaşaması için var gücümüzle çalışacağız" dedi.