CHP’li Atan, AKP’nin politikaları ile sorunların çözülemeyeceğini vurguladı SORUNUN ÇÖZÜMÜ SANDIKTA

SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi Artvin İl Başkanı Yusuf Orhan Atan, toplum şiddet sarmalı altındayken, memurlar, emekliler, ücretliler yoksulluğun pençesinde ezilirken hükümetin yeni vergiler peşinde olduğuna işaret ederek, “Politikalarının odağında insan olmayan AKP sorunu çözemez. Sorunun çözümü sandıkta!” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Artvin İl Başkanı Yusuf Orhan Atan, artan yoksulluğa, şiddet olaylarına işaret ederek, mevcut iktidarın ülkeyi krizden krize sürüklediğini söyledi.
Toplumun “cinnet” halinde olduğunu ifade eden Başkan Atan, şunları söyledi: “Toplum şiddet sarmalı altında. Kadınlar, çocuklar öldürülüyor. Hayvanlar katlediliyor. Doğa yok ediliyor. Ama AKP iktidarının politikalarının merkezinde ne insan, ne doğada yaşayan canlılar var. Ülke kaynakları AKP yandaşlarına peşkeş çekiliyor. Yoksulluk giderek derinleşiyor.

EMEKLİLER HER GEÇEN GÜN YOKSULLAŞIYOR
Eğitimde, sağlıkta, her alanda sorunlar yaşanıyor. 17 bin 2 TL'lik asgari ücret ile açlık ve yoksulluk sınırları arasındaki fark giderek açılıyor. Emekliler her geçen gün yoksullaşıyor. Hükümet, elektrik ve doğal gaza zam yapılmayacağını açıklayarak, enflasyonu düşük gösterip, şimdiden ücretlere daha az zam yapmayı planlıyor. Memurlar, emekliler, ücretliler yoksulluğun pençesinde ezilirken hükümetin yeni vergiler peşinde. Politikalarının odağında insan olmayan AKP sorunu çözemez. Sorunun çözümü sandıkta!”