PİYANİST BEYZA YAZGAN'DAN YENİ ANİMASYON MÜZİK VİDEOSU: “PASAJ”


SEÇKİNHABERTV- Ödüllü piyanist ve besteci Beyza Yazgan, 'Human Cocoon' albümündeki 'Pasaj' parçası için özel bir animasyon müzik videosu yayınladı. Yazgan'ın ilk stop-motion animasyon çalışması olan video, sanatçının çok yönlü yeteneklerini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Yazgan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Saatlerce süren emek, kesme, hayal etme, eğlence ve boyun-sırt ağrısının ardından, sonuçları sizinle paylaşmaktan heyecan duyuyorum!" diyerek projenin zorlu ama keyifli sürecini anlattı.

Videonun yönetmenliğini bizzat üstlenen Yazgan, animasyon sürecinde Hilla Eden ile birlikte çalıştı. Görüntü yönetmenliğini Zac James Nicholson üstlenirken, prodüksiyon Deerchat tarafından gerçekleştirildi.

Yazgan, bu yeni teknikle tanışmasını sağlayan Japhy Riddle ve Dogbotic'e özel teşekkürlerini iletti.

'Pasaj' müzik videosu, Yazgan'ın müzikal yeteneğinin yanı sıra görsel sanatlardaki yaratıcılığını da ortaya koyuyor. Bu çalışma, sanatçının daha önce 'To Anatolia' albümü için hazırladığı illüstrasyonlar ve 'Şu Yamaçta' parçası için yarattığı animasyonun ardından, görsel-işitsel projelerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

Müzikseverler, Beyza Yazgan'ın bu yeni ve heyecan verici projesine sanatçının biyografisinde belirtilen resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirler.