Ünlü çift canlı yayında tartıştı Eşi sözünü kesti şarkıcı Doğuş stüdyoyu terk etti VİDEOLU HABER

SEÇKİNHABERTV- 2014 yılından bu yana Azerbaycanlı sunucu ve gazeteci Hoşkedem Hidayetkızı ile mutlu beraberliği devam eden ünlü şarkıcı Doğuş sözü kesilince canlı yayında stüdyodan ayrıldı .

Eşinin sunduğu programda yorumcu olarak yer alan ünlü şarkıcı eşi tarafından sözü kesilince stüdyoyu terk etti. O anlar ekranda canlı yayınlanırken tüm ısrarlara rağmen ünlü şarkıcı stüdyoya geri dönmedi. 

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü şarkıcı Doğuş eşinin sunduğu programda sözü kesilince stüdyoyu terk etti. Geçtiğimiz aylarda ihanet iddiaları ile magazin gündemini meşgul eden ünlü şarkıcı Doğuş eşi Hoşkedem Hidayetkızı'nin programına yorumcu olarak katıldı. Bugünlerde evliliklerinin 10. yılını kutlayan çift ekranda tartışma yaşadı. Canlı yayın sırasında eşi tarafından sözü kesilen Doğuş " Beni bir daha o zaman programa çağırma" diyerek stüdyoyu terk etti. Sunucu eş stüdyo terk eden şarkıcı eşine seslenerek" Televizyonda vakit önemlidir. Biz evde değiliz ekran karşısındayız. Doğuş bey incinmesin" diyerek açıklama yaptı. https://www.youtube.com/watch?v=YkKK6bivdFw

(HABER: Mustafa Barış DURAK)