ANTALYA İL BAŞKANI SERDAR YUMAK, TUSAŞ’A YÖNELİK TERÖR SALDIRISINI SERT BİR DİLLE KINADI


SEÇKİNHABERTV- Yerli ve Millî Parti Antalya İl Başkanı Serdar Yumak, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını sert bir dille kınadı. Saldırıda 4 kişinin hayatını kaybetmesi ve 14 kişinin yaralanmasının kendilerini derinden sarstığını ifade eden Yumak, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

“TÜRKİYE’YE UZANAN KİRLİ ELLER KIRILACAK”

Yumak, saldırının Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesini ve savunma sanayisindeki atılımlarını hedef aldığını belirtti:

“Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak. Ülkemizin huzur ve güvenliğine kasteden hiçbir yapı, hiçbir terör örgütü ve şer odağı emellerine ulaşamayacaktır. TUSAŞ gibi milli değerlerimizi hedef alan bu hain saldırılar, milletimizin birliğini bozamayacak, azmini kıramayacaktır.”

“TÜRKİYE’NİN BEKASI HEDEFLENİYOR”

Yumak, TUSAŞ’a yönelik terör eyleminin, Türkiye’nin milli güvenliğini, huzurunu ve savunma sanayisindeki “Tam Bağımsız Türkiye” idealini baltalamayı amaçladığını vurguladı:

“TUSAŞ’a yönelik bu alçak saldırı, sadece bir tesisimize değil, ülkemizin geleceğine ve bağımsızlık mücadelesine yapılmış bir saldırıdır. Türkiye’nin bekasını ve savunma gücünü hedef alan bu hain planlar karşısında milletçe daha da kenetlenmeli, birlik ve beraberlik içinde güçlü bir duruş sergilemeliyiz.”

“TERÖRÜN HİÇBİR TÜRÜ BİZİ YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEYECEK”

Saldırıyı şiddetle kınayan Serdar Yumak, terörün her türüne karşı kararlılıkla mücadele edeceklerini belirtti:
Terör örgütleri ve onların destekçileri bilsinler ki, Türk milletinin kararlılığı ve birliği karşısında hiçbir emellerine ulaşamayacaklar. Terörün hiçbir türü bizi yolumuzdan döndüremeyecek ve ülkemizin geleceğe atacağı büyük adımları engelleyemeyecektir.”

Yerli ve Millî Parti Antalya İl Başkanı Serdar Yumak, terör saldırısına karşı sert duruşunu yineleyerek, milletimizin huzuru ve güvenliği için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.