SİLİFKE BELEDİYESİ'NDEN AKÇAŞEHİR'E KARDEŞLİK JESTİ!

SEÇKİNHABERTV-  Akçaşehir'in sevilen ve vizyoner Belediye Başkanı Soner Yeşildaş, göreve geldiği günden bu yana sürdürdüğü destek arayışlarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçaşehir'e gönderilen çöp konteynerleri ve kent mobilyalarından sonra, bir jest de kardeş Silifke Belediyesi'nden geldi.

SİLİFKE BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUK OYUN PARKI DESTEĞİ

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut'un talimatıyla Akçaşehir'e gönderilen tam teşekküllü bir çocuk oyun parkı, kurulum çalışmaları tamamlanarak kasaba halkının hizmetine sunuldu. Yaklaşık 500 bin TL tutarındaki bu çocuk oyun parkının kasabaya hibe edilmesi, Akçaşehir'de büyük sevinç yarattı.

BAŞKAN YEŞİLDAŞ'TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Akçaşehir Belediye Başkanı Soner Yeşildaş, bu destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hem belediye çalışmalarımızı hem de kasabamıza destek sağlayabilmek için yürüttüğümüz iletişim faaliyetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Altı aylık süre içerisinde ciddi anlamda gelişmeler sağladık. Şimdi bu çalışmalarımızın olumlu anlamda karşılıklarını da almaya başladık" dedi.

GELİŞMELER VE GELECEK PROJELER

Yeşildaş, özellikle Ankara, İstanbul, Antalya, Adana, Silifke, Keçiören ve Etimesgut Belediyelerine Akçaşehir'e sağladıkları yardımlar ve önümüzdeki günlerde birlikte hayata geçirecekleri projeler için teşekkür etti. "Bugün kasabamız son derece güzel ve donanımlı bir çocuk oyun parkı kazandı. Belediye kasamızdan tek kuruş harcamadan bu parkı kasabamıza kazandırdık. Para harcamadan da hizmet yapılabildiğinin bu güzel örneklerini sergilemeye devam edeceğiz" diye ekledi.

KARDEŞ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HİZMET

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut'a teşekkürlerini ileten Yeşildaş, "Kardeş Belediyecilik anlayışı ile şehirlerimize hizmet vermeye devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.