CHP’li Köybaşı, Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi’ne katıldı BU MEMLEKET BİZİM!

SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, teröre şiddet karşı yaşam hakkını savunduklarına vurgu yaparak, “Bu memleket bizim! Her şeyin var çaresi, adı Cumhuriyet Halk Partisi” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Balıkesir il örgütü ile partisinin İstanbul Beşiktaş’ta düzenlediği “Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi”ne katıldı.
AKP iktidarının 22 yılda Türkiye’yi güvensiz bir noktaya getirdiğine işaret eden Başkan Köybaşı, “AKP’nin 22 yıllık iktiranda siyasetten ekonomiye, sosyal yaşama her alanda çürüme yaşanıyor. Şiddet artıyor. Terör bitmiyor. Şiddet artıyor. Kadınlar, çocuklar, yenidoğan bebeklerin yaşam hakları ellerinden alınıyor” dedi.

BU MEMLEKET, BİZİM!
Nazım Hikmet’in Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket, bizim” dizelerini paylaşan Başkan Köybaşı, şöyle devam etti: “Teröre ve Şiddete karşı Yaşam hakkı mitingimizi yaptık. Coşku ile seslendik; Her şeyin var çaresi, adı Cumhuriyet Halk Partisi. Teröre, şiddet karşı yaşam hakkını savunacağız.”