Şahan'dan 6'lı masaya sert eleştiri

SeçkinHaberTv- Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, LGBT karşıtı yapılan gösteriye tepkisiz kalan 6'lı masaya tepki gösterdi. Gökbakar, siyasetçiler nerdesiniz , herkes eşittir desenize diye çıkıştı. Gökbakar'a ilk desteği gazeteci Cüneyt Özdemir verdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar dün yapılan ve eski manken Tuğçe Kazaz'ın da konuşma yaptığı gösteriyi eleştiri yağmuruna tuttu. İstanbul'da "LGBT dayatmasına dur de" eylemin de mikrofonu eline alan Tuğçe Kazaz" Bir süre sonra çocuklara, bebeklere, ağaçlara geçecek" dediği eylemine en sert çıkışı yapan Gökbakar şunları söyledi. 

"Her koşulda eşitlik, demokrasi ve özgürlüklerden bahseden, her bulduğuyla helalleşen, insan haklarını savunan muhalefet liderleri, siyasetçiler nerdesiniz? Savunsanıza, insan insandır herkes eşittir desenize..Neden sesiniz çıkmıyor?" dedi.

Ünlü oyuncu ve komedyenin bu paylaşıma ilk yorumu gazeteci Cüneyt Özdemir yaptı. Özdemir"Aaa olur mu aman muhafazakarlar küsemesin Şahan Bey!!!" diye yazdı.

Öte yandan LGBT paylaşımı yapan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin konserini iptal edildiği duyuruldu. (M. Barış DURAK)