SAKARYA HALKI MECLİS’TE GENÇCAN’I İSTİYOR

 

SeçkinHaberTv- Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesi yapılan tüm anketlerde birinci çıkan Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Sakarya Milletvekili aday adayı Kadir Gündüz Gençcan’ı halk mecliste görmek istiyor.
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere kısa bir süre kaldı. 18 Mart’ta başlayacak olan seçim takvimi öncesi Sakarya'da yapılan anketlerde CHP’de Kadir Gündüz Gençcan ismi ön plana çıkıyor. Yapılacak olan 28’nci dönem milletvekilliği seçimlerinde yaklaşık 2 yıldır sahada aktif olarak çalışan ve Sakarya halkının yakından tanıdığı Kadir Gündüz Gençcan, yapılan anketlere damga vuruyor. Hem kendi partisinde hem de diğer partilerin aday adayları arasında halkın en çok ilgi gösterdiği milletvekili aday adayı olan Gençcan’ı Sakarya halkı birinci sıra milletvekili adayı olarak milletvekilliği listesinde görmek istiyor.
Halkın içinden biri olan Gençcan’ı Sakarya halkı gönüllerin vekili olarak nitelendirirsin Sakarya’yı mecliste en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorlar. Sakarya’nın geleceği için vatandaşlar bir kez daha listelerde hata yapılmasını istemiyor. Gençcan’ın birinci sırada vekil adayı olarak gösterilmesi durumunda Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sakarya'da en az üç vekil çıkarılmasına kesin gözüyle bakılıyor.