DOĞTAŞ’TAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VURGUSU: ‘’ÇANAKKALE’DE DOĞDUK ÇANAKKALE RUHUNU YAŞATIYORUZ’’

SeçkinHaberTv- Yarım asır önce Çanakkale’de filizlenen Doğtaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ne dair ‘’Biz paylaşmayı, yardımlaşmayı, yaraları sarmayı 18 Mart’ta öğrendik’’ diyerek, Çanakkale ruhunu yaşattıklarını ve deprem bölgesinin yaralarını sarmaya devam edeceklerini vurguladı.

 

Ülkemizin yaşadığı deprem felaketi karşısında ilk andan itibaren depremzede yurttaşlarımızın yaralarını sarmak için seferber olan Doğtaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde de paylaşmayı, yardımlaşmayı, yaraları sarmayı vurguladı.

Tarihimizin en büyük zaferi, büyük milletimizin dayanışma, fedakarlık, vatan sevgisi ile tüm insanlığa gösterdiği destan, yaşadığımız felaketler karşısında da azim ve direnç aşılıyor.
Yarım asır önce Çanakkale’de filizlenen Doğtaş, Çanakkale’nin ruhuyla zor dönemlerin aşılacağını, yaraların sarılacağının altını çizdi.

‘’PAYLAŞMAYI, YARDIMLAŞMAYI, YARALARI SARMAYI 18 MART’TA ÖĞRENDİK’’

Doğtaş yayınladığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü filminde şu sözlere yer verdi: ‘’Biz paylaşmayı, yardımlaşmayı, yaraları sarmayı 18 Mart’ta öğrendik. Şimdi de deprem bölgesinde konteynır kentler kuruyor, burs ve istihdam imkânı sağlıyoruz. Çanakkale’de doğduk Çanakkale ruhunu yaşatıyoruz. Atamızı ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.’’

Titrifikir Reklam Ajansı imzalı reklam filminde kullanılan çizimler Emek Kalfa tarafından yapıldı. 

DOĞTAŞ MOBİLYA HAKKINDA;

Ali Doğan tarafından küçük bir mobilya atölyesi olarak kurulan şirket, altı oğlu tarafından yönetilerek markalaşmaya ve dünya çapında yaygınlaşmaya devam etti. Biga’da Doğan Mobilya’nın ardından Doğtaş A.Ş.’yi kurarak büyüten altı erkek kardeş, kurumsallaşmak adına önemli bir adım atmış oldu. O günden bu yana şirket, büyüme ve kurumsallaşma çalışmalarıyla birlikte marka yatırımlarına hız kesmeden devam etmektedir. 

Güçlü iş ortaklarıyla dünyanın birçok seçkin noktasında yaygınlaşan Doğtaş, bugün; yurtiçi ve yurtdışında yer alan 200’ün üzerindeki konsept mağazasıyla, mobilya sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. 

Evlenenler, evini yenileyenler ya da en ufak bir dekorasyon ihtiyacı olanların istek ve ihtiyaçlarını iyi anlayıp onlara istedikleri yaşam alanlarını yaratmalarında destek olmaya çalışan Doğtaş, oturma odalarından yatak odalarına, çocuk ve genç mobilyalarından yemek odalarına, geniş ürün yelpazesiyle öne çıkıyor. İnsanların mobilya ihtiyaçlarını karşılamaktan öte, onların hayatlarına da ortak olan, adeta onlarla yaşayan Doğtaş, tasarımlarıyla tarz ve uyumu da yaşam alanlarına taşımayı vaad ediyor.

Malzemesinden kumaşına, renginden tasarımına, Doğtaş ürünleri insanlara yaşam alanlarında dilediği kombinasyona sahip olma özgürlüğü veriyor. Yılların verdiği birikim ve uzmanlığını ustalıkla yansıttığı tasarımlar, 300 farklı kumaş ve 35 farklı ahşap renk seçeneğiyle müşterilerin beğenisine sunuluyor.  

Doğtaş, bugüne kadar yapmış olduğu yeniliklerle, öncü çalışmalarıyla, sektörün birlik ve beraberliği adına attığı adımlarla, özellikle tasarıma ve tasarımcıya verdiği değerle dikkat çekiyor. 

 

https://www.dogtas.com/tr