TDP'Lİ AKGÜN'DEN PEŞ PEŞE ZİYARETLER!



SeçkinHaberTv- Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Akgün, Millet İttifakı'nın projelerinden bahsederek halkı bilgilendiriyor.

Özverili çalışmasıyla her kesimin takdirini toplayan Genel Başkan Yardımcısı Akgün, ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. İl il, ilçe ilçe gezen Akgün, Millet İttifakı'nın vaatlerini anlatarak vatandaşlara bilgilendirmede bulunuyor. Her vatandaşın sorununu dinlemeye özen gösteren Akgün, vaatleriyle de halktan tam not alıyor. Geçtiğimiz gün de Erzincan'da bir takım ziyaretler yapan Akgün ziyaretin ardından yaptığı genel açıklamada:" Tarihi seçime az kaldı. Bizler de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkın sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Millet ittifakının vaatlerini anlatıyoruz.

"SEÇİM İSTİŞARELERİNDE BULUNDUK"

Geçtiğimiz gün de Ulalar’da muhtarlarımız ve halkımızla buluştuk, Erzincan’ımızın ve halkımızın sorunlarını dinledik. Ardından Cemal Gürsel Mahallesi Muhtarımız Volkan Sağiş' in evinde misafiri olduk, kıymetli muhtarımızdan Erzincanımız ve mahallemiz hakkında bilgiler aldık. Özgürlük Mahallesi Muhtarımız Asker Bayrak ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarımız Hakan Çorlu ile Ulalar’da Erzincan’ımızın ve mahallerimizin ihtiyaçlarını görüştük muhtarlarımızın talep ve isteklerini dinledik. Ulalar cemevi dernek yönetim kurulu başkanı Emir Ali Can ve Cemevi hocası Ali Usluyu ziyaret ettik, Cemevimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunduk, cemevimizin eksiklerini tespit ettik.  Akyazı Belediye Başkanı Yasin Beydili ve Ulalar Belediye başkanı Ercan Koçer başkanımızla Erizincan’ımız hakkında istişarelerde bulunduk. Akyazı ve Ulalar mahalle halkımızın ihtiyaç ve taleplerini dinledik. Akabinde Ulalar yerleşkesi sorumlu müdürü Gürkan Kara ve Öğretmenlerimizin Eş tayin grubu mağdurları Erzincan sorumlusu Sn. Mehmet Yıldırım'ı ziyaret ederek istişarede bulunduk. Beni en iyi şekilde ağırlayan muhtarlarımıza ve başkanlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sizlere söz. 14 Mayıs'ta Türkiyemize baharlar gelecek." dedi.